Hellma cuvetten Nederland
   
Hellma is de leverancier van cuvetten. Wij van Elscolab leveren deze cuvetten in Nederland. Hellma heeft diverse uitvoeringen in cuvetten.

QS De QS Is een serie Hellma cuvetten van kwarts met een zeer hoogwaardig venster. Hellma gebruikt voor deze cuvet SUPRASIL van Heraeus Quarzglas GmbH, welke een transmissie waarde geeft van meer dan 80% Voor een spectrale range van 200 nm t/m 2500 nm voor een lege cuvet.

 
QH of UV Deze QH / UV serie Hellma cuvetten zijn van crystalline kwarts. Deze hebben een range voor 80% van 230 nm t/m 2500 nm.  
QX Deze QX serie Hellma cuvetten zijn vrij van OH absorptie. Hierdoor is deze Hellma cuvet geschikt voor nabij infra rood (NIR) range t/m 4000 nm.  
OS De OS is speciaal optischs glas. Dit speciale glas zorgt ervoor dat de Hellma cuvet verbeterde resultaten geeft in de nabij ultaviolet range.  
OG De OG cuvetten zijn van B 270-Superwite optisch glas. Og glas cuvetten van Hellma zijn vaak van grotere afmetingen en worden vaak bij spectrale kleurmeters gebruikt voor zichtbaar licht.  
BF De BF serie van Hellma heeft een extra hoge chemische resistentie. Hellma gebruikt ook hier speciaal glas voor deze cuvetten.  

Kijk voor ons volledige leveringsprogramma op onze website: www.elscolab.nl

 

Hellma is verkrijgbaar bij Elscolab Nederland B.V. Telefoonnummer: 0342-426080

     

Download hier de Hellma catalogus

 

 

 

Voor meer informatie over Hellma cuvetten in Nederland bel met Elscolab: 0342-426080